Ieder dag ben je bezig met je uiterlijk! Zit mijn haar goed? Heb ik de juiste foundation? Nog even de laatste kilo’s eraf voor de zomer! Maar vaak wordt een lichaamsdeel vergeten: je voeten!

Je voeten zijn levenslang trouwe onderdanen. Om ze in conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is voetverzorging geen overbodige luxe. Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan je voeten. Ter voorkoming van pijnlijke problemen, voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk, maar bijvoorbeeld ook bij veel sporten, een staand beroep of een medische aandoening.

Waarom naar een pedicure?

De pedicure heeft een professionele kijk op de gezondheid van jouw voeten. Voorafgaand aan een behandeling, wordt de conditie van jouw voeten geanalyseerd en worden eventuele klachten besproken. Voor reguliere voetverzorging volstaat een regelmatig bezoek aan de professionele pedicure. Bij ernstiger klachten of specifieke medische aandoeningen, zal de pedicure je gericht doorverwijzen naar een podotherapeut of huisarts.

Verwen je voeten!

Je hebt niet altijd een directe aanleiding nodig om bij een pedicure langs te gaan. Ontspanning en plezier zijn reden genoeg. Je voeten krijgen in jouw leven immers heel wat te verduren en zijn de extra aandacht meer dan waard. Verwen je voeten af en toe met een luxe behandeling bij de professionele pedicure. Deze kan bestaan uit:

  • een voetenbad.
  • een scrubbehandeling.
  • een voetmasker.
  • voetmassage.
  • het polijsten en lakken van de nagels.

Maak nu eenvoudig een afspraak online.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *