Pedicure Salon Liwonne maakt gebruik van de serie Strictly Pure by Jolanda den Hoed. Bij de ontwikkeling van Strictly Pure verzorgingsproducten is uitgegaan van een aantal vaste principes. Zo zijn alle producten dierproefvrij, hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn bovenal duidelijk in gebruik. Geen ingewikkelde teksten of overbodige verpakkingen.

De Strictly Pure producten worden samengesteld uit het allerbeste van de natuur te bieden heeft. Verse en gedroogde kruiden, kostbare oliën uit bloemen, noten en vruchten zijn de basis van de kruidenextracten welke als werkzame stoffen in de producten worden verwerkt.

De StrictlyPure voetenlijn is een lijn ter reparatie van de huid.

Dit houdt in dat de werkzame stoffen in de diverse cremes de natuurlijke processen in de huid ondersteunen. De huid van onze voeten heeft dezelfde behoeften als de huid op
andere plaatsen van het lichaam.
De producten worden zo zuiver mogelijk gehouden, zonder overmatige toevoegingen van parfums of middelen om de houdbaarheid te vergroten. De gebruikte grondstoffen zijn van de allerhoogste kwaliteit en zo zuiver mogelijk. Synthetische stoffen worden zoveel mogelijk vermeden. De producten bevatten hoge concentraties werkzame stoffen, zodat u bij juist gebruik een werkelijke huidverbetering kunt waarnemen.

Kenmerken Strictly Pure natuurcosmetica:

  • Niet op dieren getest
  • Hypo allergeen
  • Dermatologisch getest op de gevoelige/allergische huid door middel van onder andere Patch Testing
  • In milieuvriendelijke verpakking, geschikt voor recycling
  • In bacterievrije flacons verpakt
  • Antiseptisch en bacteriedodend
  • Zoveel mogelijk pH huidneutraal

Voetverzorgende vitamine E Voetcreme: Een voetcrème speciaal voor de oudere huid welke behoefte heeft aan een rijke crème. De toevoeging van vitamine E gaat de veroudering van de huid tegen en zorgt voor een versnelde aanmaak van nieuwe cellen. vitamine E is eraan toegevoegd voor ondersteuning van elastine en collagenen vezels

Tea Tree voetcreme: Geschikt voor schimmels in de huid van de voet of elders in het lichaam, trekt snel in en kan zowel op volwassenen als kinderen worden gebruikt. Heeft tevens een verzorgende werking.

Voetfris creme: Een neutrale, licht verkoelende crème met een frisse geur. Hierdoor zeer geschikt voor de warme zomer dagen. Een leuke basis crème geschikt voor ieder huidtype.

Voetscrub taste of experience: deze voetscrub bevat bamboe, geschikt voor de (zeer) droge huid en voor risico voet, is er zacht en vriendelijk voor de huid. Bamboe haalt de vermoeidheid of overprikkeling uit de voeten en onderbenen

Voetparfum: sluit de poriën na de cosmetische voetbehandeling en zorgt dat het product in de huid blijft en geeft de voeten na een behandeling een aangename geur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *