Gelacy is een hypoallergeen product en is een kruising van gel en acryl, het is flexibel en sterk. De groei van de natuurlijke nagel wordt keurig begeleid, uw teen is niet zo gevoelig en het ziet er verzorgd uit. Het is een techniek die perfect resultaat geeft. Deze reparatie kan zowel bij mannen als vrouwen worden toegepast.

Als u een mycosenagel/schimmelnagel heeft, kan het zieke gedeelte van de nagel zorgvuldig weggehaald worden en kan op de natuurlijke nagel een nieuwe nagel gebouwd worden. Zodat deze er weer mooi uitziet in de open schoen, sandaal of slipper. De nagel wordt voorzien van een naturelle topcoat lak, echter kunt u als extra ervoor kiezen de nagels te voorzien van een gekleurde nagellak.

Gelacy  kan toegepast worden voor reconstructies, bijv. van mycose(schimmel)nagels, voor regulering van ingroeiende nagels en voor regulering van tunnel of trauma nagels.

Mycosenagels
Mycosenagels zijn niet in één behandeling te verhelpen, iedere 6 tot 8 weken is een herhaalbehandeling nodig. De gel is zuurstof doorlatend en hierdoor geschikt om de nagel te behandelen met een schimmeltinctuur en olie. Het is belangrijk de adviezen voor thuis op te volgen.

Werkwijze

De eigen nagel wordt dun gemaakt en ontvet, de nagelomgeving wordt goed gereinigd, daarna wordt de gel aangebracht. De gel heeft een lichte trekkracht en zal de eigen nagel begeleiden naar een betere groei. Deze gelnagel kan zo’n 6 weken blijven zitten, afhankelijk van het dragen van de juiste schoenen en het opvolgen van de verzorgingsadviezen.