Bij Pedicure salon Liwonne kunt u terecht voor een juiste voetverzorging met behulp van speciale apparatuur en de nieuwste technieken. Ik werk zowel met een nattechniek (dat wil zeggen dat tijdens het freezen er meteen water meekomt en deze verkoelt o.a. de voeten) als met een droogtechniek (de stof wordt meteen afgezogen) De behandeling wordt hierdoor vrijwel pijnloos.

Wat doet een pedicure?

Een pedicure houdt zich bezig met de voeten van mensen. Hier horen diverse werkzaamheden bij, zoals het verwijderen van overtollig eelt, het behandelen van kloven, het verwijderen van verschillende soorten likdoorns, het verzorgen van de nagels en de omgeving van de nagels, de behandeling van ingegroeide nagels en schimmelnagels en het geven van voetmassages.
Pedicures moeten de klanten ook op een goede manier kunnen informeren en adviseren over diverse zaken, als standafwijkingen van voeten, schoenen, het gebruik van hulpmiddelen in en aan de voet en bijvoorbeeld een doorverwijzing geven naar een huisarts, een podotherapeut of een specialist.

Pedicure salon Liwonne heeft een salon in Berkel en Rodenrijs. Maar het is ook mogelijk om een behandeling thuis te krijgen.

Ik ontvang u graag in mijn praktijk voor een behandeling.

Groeten, Magna Helligers